EXCLUSIV: A fost interzis din nou în sala de operaţii! (VIDEO)

explo 1000x200

Medicul prins în flagrant de lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Caraş-Severin în timp ce primea mită 200 de euro pentru a opera un pacient a fost trimis în judecată.

Procurorii nu au avut prea mult de lucru la dosarul medicului Mircea Bona, flagrantul fiind o probă aproape imposibil de contestat. La două luni de la comiterea faptei, ortopedul a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de luare de mită. Înainte de primul termen de judecată, la Tribunalul Caraş-Severin s-a verificat astăzi oportunitatea de instituire sau nu a vreunei măsuri preventive.

 

Reamintim că Bona fusese reţinut 24 de ore, dar lăsat liber de instanţă, cu obligativitatea de a nu părăsi localitatea. Tribunalul Caraş-Severin îi interzisese să se mai întoarcă la locul de muncă şi Dumitru Secăşan, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, îl suspendase din funcţie, numai că magistraţii timişoreni au arătat clemenţă şi i-au permis să intre din nou în sala de operaţii. Până astăzi, când, potrivit judecătorului Rustin Ciasc, Tribunalul Caraş-Severin i-a dat din nou interdicţia de a-şi exercita profesia şi a hotărât în plus ca ortopedul să nu poată părăsi localitatea de domiciliu până la pronunţarea soluţiei de către prima instanţă. Mai mult, nu are voie să se apropie şi să comunice cu denunţătorul.

Mircea Bona a făcut recurs, calea de atac urmând să de judece la Curtea de Apel Timişoara. Medicul nu a dorit să comenteze în vreun fel pentru expressdebanat.ro soluţia dată astăzi.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV: Doctorul reşiţean prins în flagrant cu o şpagă de 200 de euro a scăpat de arest şi se întoarce în sala de operaţii!

 

Doctorul Mircea Bona a rămas fără loc de muncă, după ce a fost prins luând mită. Conducerea spitalului a renunțat la serviciile sale

 Doctorul şpăgar de la Spitalul Judeţean din Reşiţa, propus pentru arestare preventivă!

Medicul reșițean Bona a fost prins în flagrant luând mită!

banner 970 x 250