700 de disponibilizaţi la UCMR!

Ceea ce Express de Banat anunţa ieri în exclusivitate, şi anume că la uzina reşiţeană încep restructurările, este confirmat astăzi de conducerea UCMR. Directorul Dan Obădău va discuta în această dimineaţă cu reprezentanţii salariaţilor.

 UPDATE, ora 10.05

Întâlnirea dintre conducerea UCMR şi liderii de sindicat s-a încheiat. Situaţia este dramatică. Astăzi se întocmeşte o listă cu o sută de angajaţi care vor fi disponibilizaţi cu data de 1 iulie. Mai grav este însă că, până în luna septembrie, încă 600 de ucemerişti trebuie să-şi caute de lucru. Vom reveni!

La ora 9, toţi liderii de sindicat sunt aşteptaţi în biroul directorului Dan Obădău. Surse din interiorul uzinei susţin că acesta i-ar informa pe sindicalişti despre disponibilizarea a cel puţin o sută de angajaţi cu data de 15 iunie. Aceleaşi surse mai spus că acesta ar fi doar un prim val de concedieri.

Vom reveni cu amănunte!

Comments

  1. GigiKent says:

    Frunzăverde, îţi suntem recunoscători pentru binefacerile aduse acestui judeţ. Printre ele modul cum ai “privatizat” (mai corect spus devalizat) UCM, CSR, ARSENAL şi multe altele. Te va vota numai moartea duminică!