EXCLUSIV. La Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița până și liderii de sindicat sunt concediați! UPDAE

promovare online Timisoara Casa Auto

Cristian Rudolf, liderul de sindicat al profesorilor din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, a fost concediat astăzi de către conducere.

Cel mai probabil, acesta a fost sancționat pentru declarațiile publice făcute cu privire la problema fuziunii universității reșițene cu Universitatea Politehnica din Timișoara.

UPDATE

promovare banner maxagro

Lect. univ. dr. Cristian Rudolf este anchetat la solicitarea rectorului Andrade Bichescu pe motiv că ar fi evaluat și trecut notă la disciplina limba germană unui student care nu avea voie să studieze această materie în anul de studiu în care se afla.

Acesta susține că ar fi trecut nota studentului cu pricina ”din greșeală” și că, apoi, chiar a luat legătura cu colega sa de la limba engleză să îl evalueze pe student. Cu toate acestea, dintr-o eroare materială și a unui scandal din decanat, a completat greșit procesul verbal de evaluare. ”În timp ce verificam respectivele procese, în spatele meu s-a deschis uşa de la Secretariat şi o persoană de gen masculin, pe care nu am putut să o identific, a intrat în încăpere şi a început să discute în contradictoriu cu Decanul Prof. Univ. Dr. Ing. Ianici Sava şi Prodecanul Prof. Univ. Dr. Ing. Hamat Codruţa Oana. Tonul era foarte răstit, practic se urla. Subiectul urletelor îl constituia executarea silită a Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, realizată de executorul judecătoresc Marchiş Dan Felician. Persoana anterior pomenită tot răcnea fraze legate de „noua lege”. ” explică lect. univ. dr. Cristian Rudolf.

publicitate tmc 640