EXCLUSIV. Fratele fetei ucisă în pădurea de la Secu, condamnat la închisoare pentru violență! Detalii șocante!

Dovezile violenței extreme pe care o manifestă Călin Blidariu față de femeile din viața lui sunt tot mai multe de la o zi la alta, dar cele legate de criminalul surorii sale, Ana Maria Suru, par să fie foarte puține spre deloc atât timp cât, la aproape două luni de la găsirea cadavrului, nu există nici măcar un suspect!

Nimic nu i-a condus deocamdată pe anchetatori pe urmele celui care a ucis-o pe tânăra de 29 de ani găsită în pădurea de la Secu, pe un drum forestier. Nici măcar probele ridicate în urma celor două percheziții domiciliare efectuate în casa lui Călin Blidariu, fratele victimei! În tot acest timp, în care se așteaptă cu sufletul la gură rezultatele probelor ADN, probe ce ar fi fost trimise inclusiv la un laborator criminalistic din Germania, ies la iveală tot mai multe amănunte șocante despre Călin Blidariu, omul în jurul căruia se învârt anchetatorii. Dacă el cu gura lui a recunoscut actele de violență din relația cu actuala sa concubină, Raluca Pârvu, pe care a băgat-o cu capul sub apă cu scopul de a o speria, căreia i-a rupt mâna și a amenințat-o că o stropește cu acid sulfuric, alte amănunte șocante au ieșit la iveală fără ca acesta să-și fi dorit acest lucru. Ba chiar a încercat să le mușamalizeze, să le ducă în derizoriu! Asta în ciuda faptului că, în primă instanță, fusese condamnat la închisoare tocmai pentru violență extremă!

În 23 noiembrie 2008, Călin Blidariu a rupt-o în bătaie pe iubita sa de la acea vreme. I-a aplicat mai multe lovituri cauzându-i leziuni care au necesitat un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale. Organele de cercetare penală au stabilit atunci că, în jurul orei 11.00, acesta s-a întâlnit cu prietena sa. S-au deplasat cu autoturismul spre apartamentul părinților lui, pe parcursul drumului reproșându-i fetei că a fost la discotecă în noaptea precedentă fără el. La scurt timp s-au deplasat cu autoturismul în fața blocului unde locuia prietena iubitei sale. I-a cerut acesteia să-și sune prietena. Tânăra a urcat în autoturism ocupând locul din dreapta față. Au urmat o serie de discuții între cei trei despre ce s-a întâmplat la discotecă. „La un moment dat, inculpatul s-a întors spre bancheta din spate și a aplicat părții vătămate mai multe lovituri cu pumnii în coaste, stomac și spate, după care i-a cerut martorei să coboare din autoturism”, a reținut Judecătoria Reșița în dosarul în care Călin Blidariu a fost judecat pentru vătămare corporală.

A fost însă doar începutul unei zile traumatizante pentru fosta iubită a fratelui Anei Suru, o zi pe care nu o va uita niciodată. Călin a condus-o apoi pe tânără pe șoseaua de centură a municipiului Reșița. A oprit autovehiculul în zonă puțin circulată, i-a cerut să se dezbrace, să danseze în fața autoturismului și să facă flotări! Speriată de ce e mai rău, fata a făcut tot ceea ce i-a cerut iubitul său, cu speranța că acesta se va calma. N-a fost însă deloc așa. „După ce i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul în stomac, inculpatul a permis părții vătămate să urce în mașină. A condus apoi autoturismul pe un drum lăturalnic, a oprit din nou și i-a cerut părții vătămate să se așeze în fața capotei, cu mâinile întinse. A luat din portbagaj o bucată de țeavă metalică și a aplicat părții vătămate mai multe lovituri peste degetele de la mâna dreaptă”, au probat organele de cercetare penală.

CITEȘTE ȘI:

ȘOCANT. Martora-cheie în dosarul crimei din pădurea de la Secu, băgată cu capul sub apă și amenințată că va fi arsă cu acid sulfuric!

Când a ajuns acasă, fata le-a arătat mai multor martori leziunile din zona coastelor, picioarelor și a mâinilor, iar în seara aceleiași zile s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Reșița unde i-au fost acordate primele îngrijiri. Din certificatul medico-legal au rezultat leziuni traumatice pentru care tânăra a necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale. Judecătoria Reșița l-a găsit vinovat pe Călin Blidariu pentru vătămare corporală și l-a condamnat la un an de închisoare. Cu suspendare condiționată a executării pedepsei pe o perioadă de trei ani! Pentru cele zece zile cât a stat cu mâna dreaptă imobilizată în gips și pentru celelalte suferințe îndurate, instanța l-a obligat pe fratele Anei Suru la plata unor despăgubiri morale în sumă de 5.000 lei.

Călin Blidariu a contestat decizia Judecătoria Reșiței. Dar nu numai atât. A făcut presiuni asupra fetei pe care a bătut-o și umilit-o. Și a scăpat într-un final de răspunderea penală. Și asta pentru că, la Tribunalul Caraș-Severin a ajuns Ordonanța de scoatere de sub urmărire penală din 21 iunie 2010 dată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. La termenul de judecată din 23 noiembrie 2010, Călin și iubita sa, fosta în acel moment, au declarat că se împacă. Împăcarea părților înlătură răspunderea penală producând efectele chiar și în cazul în care acțiunea penală a fost pusă în mișcare din oficiu. Practic, Tribunalul Caraș-Severin a admis recursul lui Călin Blidariu, a casat sentința Judecătoriei Reșița și a dispus încetarea procesului penal pornit la plângerea prealabilă a reclamantei.

Despre povestea respectivă, Călin Blidariu a vorbit și în interviul acordat pentru expressdebanat.ro. Cu acea ocazie a vorbit despre copilării, despre lucruri des întâlnite în poveștile de dragoste dintre tineri. N-a fost chiar așa! Dar asta nu înseamnă că el are vreo vină sau vreo implicare în sfârșitul tragic al Anei, sora sa!