EXCLUSIV. Fratele Anei Suru, tânăra ucisă în pădurea de la Secu, a picat testul poligraf!

Călin Blidariu a cerut să fie testat cu detectorul de minciuni pentru a risipi din start orice dubiu legat de presupusa sa implicare în oribila crimă!

Fratele Anei a insistat să răspundă oricăror întrebări la testul poligraf și, neoficial, ar fi reieșit că a răspuns cu sinceritate la fiecare întrebare. Cum urmărirea penală e nepublică, această informație apărută în spațiul public e confirmată doar de Călin Blidariu. Nu însă și de anchetatori. Dacă într-adevăr a reieșit că a spus adevărul, pentru fratele Anei ar fi un atu important în susținerea nevinovăției de vreun fel. Și asta pentru că, în urmă cu mai mulți ani, când a fost supus unui test similar, într-un alt caz de violență, Călin Blidariu a fost prins cu minciuna!

Este vorba despre dosarul deschis pe numele său în 2008, când iubita sa de la acea vreme s-a ales cu degete rupte și urme ale loviturilor pe tot corpul. (Vezi EXCLUSIV. Fratele fetei ucisă în pădurea de la Secu, condamnat la închisoare pentru violență! Detalii șocante!) Călin Blidariu nu a recunoscut atunci comiterea faptei, susținând în mod constant că în intervalul orar când partea vătămată reclamă că a fost dusă pe șoseaua de centură și lovită s-a aflat în garsoniera lui cu mai mulți martori, efectuând unele lucrări de renovare. Martorii săi i-au confirmat declarația, numai că susținerile acestora nu s-au coroborează cu ansamblul celorlalte probe administrate în cauză, motiv pentru care au fost înlăturate. Mai mult decât atât, raportul psihologic de constatare tehnico-științifică a relevat comportamentul simulat al lui Călin la întrebările relevante cauzei. Modificări care sunt interpretate ca indici specifici ai comportamentului simulat au fost evidențiate și pentru răspunsurile martorului prezentat de Călin. Nu același lucru a fost valabil și pentru martora fostei iubite a lui Călin Blidariu, care a văzut cu ochii ei actele de violență.