EXCLUSIV. Eco Bau, stăpână pe parcările din Reșița! Șoferii care au primit verde de la Stepanescu sunt buni de plată!

Primăria Reșița a pierdut în recurs procesul cu asocierea de firme care a concesionat, în 2011, 2.200 de locuri de parcare pe hârtie, 648 în realitate!

Municipalitatea reșițeană se judecă de vreo șapte ani cu SC Eco Bau Park, Repark și Societatea Drumuri Municipale Timișoara din cauza unui contract semnat pe vremea lui Mihai Stepanescu. Fostul primar a insinuat mai tot timpul că artizanul afacerii ar fi fost vicele Sorin Simescu, iar în acest sens a amintit cu fiecare ocazie că acel contract a fost încheiat când el se afla în concediu. Pe reșițeni îi interesează însă mai puțin acest aspect. Îi doare însă că parcările sunt puține, că sunt neamenajate și că vor trebui să bage mâna în buzunar. La un moment dat, Mihai Stepanescu a transmis public cetățenilor municipiului că pot parca în voie, că degeaba pun cei de la Eco Bau înștiințări de plată în parbriz. Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa.

Chiar dacă Tribunalul Caraș-Severin dispunea în luna ianuarie a acestui an rezilierea contractului de concesiune a parcărilor, la finele săptămânii trecute, Curtea de Apel Timișoara, care a judecat recursul formulat de cele trei firme, a admis calea de atac și, rejudecând, a respins acțiunea Consiliului Local Reșița. Practic, a anulat rezilierea contractului de concesiune. Consecințele sunt clare și reprezintă de fapt dispozițiile unei alte sentințe definitive. Parcările cu plată sunt administrate 10 ani de asocierea celor trei firme, iar Primăria Reșița e obligată să comunice datele cu caracter personal ale proprietarilor de mașini care au fost parcate pe cele 648 de locuri!

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI:

Șapte ani de înjurături, nervi, amenzi și procese pentru parcările cu plată din Reșița! Degeaba!

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/