Manager general în Valea Domanului!

explo 1000x200

Rezultatele negative înregistrate pe teren propriu în play-off-ul Ligii a II-a de fotbal au adus noutăţi importante la Metalul.

Şocul arhicunoscut în fotbalul românesc pe care finanţatorii sau preşedinţii de club îl anunţă aproape după fiecare serie de rezultate mai puţin satisfăcătoare a fost creat şi în Valea Domanului, dar nu sub forma demisiei antrenorului Marian Pană. Cătălin Rufă, patronul rosso-nerilor, a ales să completeze stafful tehnic afirmând că Metalul trebuie şi poate să promoveze în acest sezon.

Şeful antrenorilor

Dorinel Munteanu, care era implicat până acum la club în calitate de consilier al primarului Mihai Stepanescu, a încercat să-l mai ajute cu câte un sfat pe Pană, dar în ultima vreme a băgat şi sume importante în echipă. De astăzi însă, rolul recordmanului de selecţii în naţionala României este mult mai important. Practic, Dorinel Munteanu e numărul 1 în momentul de faţă la Metalul. ,,Va fi un fel de director tehnic. Sunt foarte fericit că a decis să se alăture acestui proiect. El e partenerul meu, e acţionar, e implicat la fel de mult ca mine. Era normal să se producă un şoc, vrem să le redăm puţin entuziasmul băieţilor. Va face totul ca să promovăm. Venirea lui e un mesaj clar, Reşiţa vrea promovare. În momentul ăsta e şi patron, şi şeful antrenorilor, e un manager general, e un fel de Ferguson la Manchester United”, a explicat Rufă, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro.

Obiectiv clar: promovarea!

Dorinel Munteanu a recunoscut că se implică total la Metalul începând de astăzi şi a confirmat că va colabora în continuare cu fraţii Pană. ,,Important este ca obiectivul nostru să se îndeplinească. Asta ne dorim cu toţii, să promovăm. Eu vreau să ajut echipa, să fac jucătorii să înţeleagă faptul că avem încredere în ei. Vreau să am o colaborare foarte bună cu Marian şi Costel Pană şi să reuşim să facem echipa să promoveze”, a declarat Munteanu pentru Express de Banat.

 Colaborare de bun augur

Marian Pană nu e deranjat de faptul că Dorinel Munteanu a fost oficializat ca manager general, ci dimpotrivă, salută această alegere. ,,Dorinel e de mult lângă noi. Eu sper să fie benefică pentru băieţi implicarea lui. Ne-am făcut şi noi nişte calcule şi ne-am dat seama că putem să promovăm. Trebuie să profităm de momentul ăsta. Nu s-a pus în niciun moment problema plecării mele, nu s-a schimbat nimic, doar că Dorinel e acum mult mai aproape de noi. Ar fi o prostie să mă supăr eu că a venit Dorinel să ne ajute. Oricine are de învăţat de la el şi sper să fie de bun augur implicarea lui mult mai serioasă”, a spus Pană.

banner 970 x 250