EXCLUSIV. Corpul de control al CJAS a sancționat Spitalul Județean din Reșița

untitled design set 970x90 px

Criza de anestezice necesare intervenţiilor chirurgicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, semnalată de Express de Banat, s-a soldat cu un control efectuat la faţa locului de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.

În urma articolelor noastre, președintele-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate s-a sesizat și a trimis Corpul de control la Spitalul Județean de Urgență. După ancheta făcută a reieșit că, „pe parcursul a două zile”, a avut loc o „aprovizionare deficitară”, se spune în raportul Corpului de control, cu două substanțe folosite ca anestezic. Una dintre ele a ajuns pe data de 1 august, iar despre cea de a doua managementul Spitalului dă asigurări că va ajunge pe 3 august.

„Spitalul Județean de Urgență din Reșița a fost sancționat cu avertisment”, se mai spune în document, în urma controlului CJAS CS. Desigur, sancțiunea este pentru deficiența de aprovizionare, pentru minciună nu-i poate sancționa decât propria conștiință…

CITEŞTE ŞI: 

publicitate ziar expresb 1000x100

NEWS ALERT. În Spitalul Județean de Urgență din Reșița nu se mai fac operații! Conducerea ascunde lipsa anestezicului! 

Dezvăluirile Express de Banat, confirmate: Operaţii puse în stand-by din cauza lipsei de anestezice! Conducerea Spitalului Judeţean, prinsă cu minciuna devenită patologică! 

Criza anestezicelor la Spitalul Judeţean Reşiţa a devoalat probleme asemănătoare la Urologie! „Ajungem să asistăm, poate, și la moartea pacienților!”