Excelența și performanța din industria turismului au fost premiate. Locul întâi pentru Grand Hotel Minerva!

casinoherculane by sungarden

Dispare praful de pe stațiunea ce a stat într-un con de umbră mai bine de două decenii. Deschiderea resortului Minerva din Băile Herculane a fost salutată cu cel mai important premiu în cadrul galei TopHotel Awards!

Stațiunea Băile Herculane își recapătă încet strălucirea de altădată și asta datorită calității și profesionalismului pus în valoare de o altă perlă a zonei. Dublu laureat la „Romania Top Hotel Awards”, complexul hotelier Grand Hotel Minerva  adaugă în palmares încă o victorie: premiul întâi, la secțiunea „Hotel Opening of the Year 2018”!

„Acest premiu la categoria «Hotelul Anului» ne onorează și ne face mândri să contribuim la conceptul de turism balnear din România! Vă mulțumim pentru susținere tuturor! Grand Hotel Minerva Resort & Spa reprezintă energie, voință, cutezanță, efortul de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate! Grație oaspeților noștri, cei care ne-au acordat toată înțelegerea și suportul de care aveam nevoie, împărtășim acum această distincție”, au declarat reprezentanții hotelului.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

TopHotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism, precum și cea a ospitalității din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate au în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii. În cadrul acestui eveniment exclusivist s-a prezentat perspectiva actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată.

În cadrul  celei de-a șaptea ediții a acestei gale, ce a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Hotel Minerva a concurat cu nume importante din această industrie, precum: Athenee Palace Hilton București, DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza, Hilton Sibiu, InterContinental București, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Radisson Blu Hotel Bucharest sau Sheraton Bucharest Hotel.

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/