Evenimente şi cadouri pentru copii, în valoare de peste 80.000 de lei, la Moldova Nouă

Consilierii locali de la malul Dunării s-au pregătit din timp cu privire la evenimentele care urmează să aibă loc în urbea condusă de Adrian Torma, în ultima lună a acestui an, politicienii alocând, din bugetul local, o sumă frumușică pentru a-i bucura atât pe cei mici, dar și pe cei mari, în prag de sărbători.

Întrucât sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă au hotărât să facă front comun din timp, aceștia luând decizia de a sprijini câteva lucruri normale, lucruri care vor avea loc în orice oraș din țară, în luna lui decembrie. Este vorba despre: tradiționalele cadouri oferite de către administrația publică locală elevilor care vor colinda instituția cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, sprijinirea unui spectacol pentru copii, dar și a unui concert simfonic.

În privința concertului simfonic, dacă, anul trecut, în a treia zi de Crăciun, scena Casei de Cultură Moldova Nouă a fost gazda Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat Arad, anul acesta „s-ar putea să fim onorați de prezența Filarmonicii din Serbia, Novi Sad”, după cum a anunțat primarul Adrian Torma.

Momentul muzical va avea un scop caritabil, acest lucru însemnând că sumele încasate de pe urma biletelor se vor duce, cel mai probabil, pentru susținerea nevoilor cantinei sociale a Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” Moldova Nouă, acolo unde elevii și oamenii cu o situație materială precară beneficiază, zilnic, de o masă caldă.