Evenimente pentru toată familia la Iulius Town

iulius town timisoara (1)
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

În acest weekend, Iulius Town vine cu evenimente pentru toată familia: Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO®, concurs de șah pentru copii, Târgul Imobiliar Timișoara TIT și multe alte surprize!

În spiritul primăverii, Iulius Town devine, weekendul acesta, gazda unor evenimente pentru toată familia. Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO® revine cu povești din lumile miniaturale ale universului LEGO®, iar concursul de șah deschide apetitul celor mici pentru competiție. Cea de-a șasea ediție a Târgului Imobiliar Timișoara TIT aduce experți în domeniu, care vor prezenta cele mai bune oferte pentru locuința ta. Lasă-te purtat de sunetul muzicii de pianină și împărtășește momentele de fericire cu cei dragi!

Brickenburg in My Town – Zilele Fanilor LEGO® vine la Iulius Town, în zilele 17 – 19 martie 2023, în piațeta Intersport, cu o expoziție plină de culoare, unde vizitatorii sunt așteptați să exploreze orașe în miniatură, construite în detaliu, din zeci de mii de piese LEGO®. Ai posibilitatea să evadezi din cotidian, făcând cunoștință cu lumi miniaturale care te vor purta prin cele mai fascinante locuri; de la oaze de relaxare în mijlocul naturii, locuri cu încărcătură istorică până la inedite spații care dau viață viselor tale. Nu uita că accesul este gratuit, iar atelierele sunt destinate copiilor cu vârste de peste 5 ani, tinerilor și seniorilor de toate vârstele.

iulius town timisoara brickenburg

Tot în acest weekend, Iulius Congress Hall din ansamblul Iulius Town este gazda celei de-a șasea ediții a Târgului Imobiliar Timișoara (TIT). Sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 19.00, și duminică, în intervalul orar 10.00-18.00, poți afla de la experții în domeniu ofertele unor dezvoltatori imobiliari de top din Timișoara și din împrejurimi, putând discuta cu brokeri și consultanți financiari detalii despre cea mai bună investiție − viitoarea ta locuință.

„Sport al minții”, artă sau Jocul Regilor, șahul este metaforă pentru iscusința minții, joc al spiritului și pură pasiune pentru copiii care participă la turnee. Sâmbătă, în intervalul orar 10.00-13.30, în zona Atrium de la demisol va avea loc prima ediție a concursului de șah din cadrul proiectului „Șah în școală” în Timișoara. Scopul inițiativei este de a promova „joaca serioasă” în rândul elevilor, de a demonstra valoarea fair-playului și importanța spiritului competitiv. La concurs sunt deja înscriși 100 de copii, cu vârste de la 5 la 15 ani.

publicitate Timisoara banner maxagro

iulius town timisoara sah in scoala

Sâmbătă, 18 martie, de la 19.00 actorii din filmul „Haita de Acțiune” vin la Timișoara, doar în Cinema City din Iulius Town. Nu rata această ecranizare specială, un spectacol eveniment organizat în avanpremieră, prima înainte de lansarea oficială de pe 21 martie. Vino și întâlnește-te cu actorii Matei Dima, Alex Bogdan, Antonia, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Alex Delea, Elena Chiriac, cât și echipa de producție.

Iulius Town se alătură inițiativei muzicale devenită cunoscută în toată lumea și propune publicului său un eveniment artistic OPEN PIANO FOR TIMIȘOARA, gândit să aducă împreună oameni de pretutindeni. Până pe 31 decembrie, pasionații de muzică sunt invitați să descopere fericirea prin muzica celor două pianine oferite de către „Comunitatea Bulgarilor Bănățeni din Germania” reprezentată de Erwin Miki Bausche din Karlsruhe, amplasate în Atrium (demisol) și în zona locației Enel (etaj).

iulius town timisoara open for piano

Ca de fiecare dată, Iulius Town îi poartă pe cei mici în lumea magică a basmelor. Duminică, începând cu ora 11.00, Teatrul de păpuși pentru copii animă zona Atrium cu piesa „Hansel și Gretel”.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/