Evaluare de top pe Booking pentru pensiunea Dimitrios, din Băile Herculane

dimitrios 8
casinoherculane by sungarden

9,4 este cota pensiunii pe Booking pentru pensiunea de lux de pe Valea Cernei – Dimtrios.

Una dintre cele mai frumoase pensiuni ridicate în Băile Herculane, deține rețeta de succes atunci când vine vorba de servicii în domeniul HoReCa. Clienți mulțumiți, note excepționale. Prin urmare, 9,4 este ratingul pe cel mai cunoscut portal de rezervări hoteliere, Booking.com. Mai exact – excelent!

„Suntem mândri să primim o asemenea evaluare elogioasă din partea partenerului nostru Booking.com. Mulțumim tuturor oaspeților pentru aprecieri și încrederea acordată, și, nu în ultimul rând, celor din echipa pensiunii Dimitrios. Fără voi acest lucru nu ar fi fost posibil!.”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a unității hoteliere.

dimitrios 3

Pensiunea Dimitrios**** înseamnă eleganță, lux și rafinament. Un ambient cald și primitor, în stil provensal.

Pentru a descoperi Pensiunea Dimitrios, este neapărat necesar să ajungeți pe Valea Cernei, într-un cadru de poveste, la doar 12 km de orașul Băile Herculane, din județul Caraș-Severin. Aici aerul curat și ionizat, frumusețea munților, Pinul Negru de Banat, apa limpede, păduri mustind de miresme și acest loc special, vă vor îndemna la viață.

dimitrios 1

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pensiunea Dimitrios dispune de camere cu pat matrimonial și un apartament pentru a „opri” timpul în loc și pentru a vă bucura sufletul, într-un peisaj de basm. De asemenea, ambianța plină de farmec și bucatele alese reprezintă tot atâtea motive pentru a poposi la restaurantul pensiunii Dimitrios, locul unde doar gustul excelent și eleganța își au locul.

dimitrios 4

„Funcționăm de 21 de ani în Băile Herculane, iar acum suntem un nume în Băile Herculane pentru că niciodată nu am făcut rabat de la calitate, iar clienții noștri o confirmă, și iată, că este confirmat și pe Booking, prin nota mare pe care am obținut-o. Sunt turiști care se întorc an de an în stațiune, revin la noi și se bucură de fiecare dată de serviciile noastre”, spun administratorii pensiunii.

 

 

 

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/