Europarlamentarele – marea provocare pentru USR Caraș-Severin, care intră în linie dreaptă pentru strângerea de semnături

USR Caraș-Severin, împreună cu membrii PLUS, continuă strângerea de semnături pentru ca Alianța 2020 USR-PLUS să poată participa la alegerile europarlamentare din 26 mai, în vederea unei schimbări.

Potrivit președintelui USR Caransebeș, Dragoș Curelea, membrii USR, dar și voluntari au bătut toate orașele județului pentru a împărți oamenilor speranța de mai bine și îndemnul de a nu renunța:

„La campania de strângere de semnături au fost prezenți membrii USR, PLUS și voluntari, cărora le mulțumim pe această cale pentru că au ajutat ca Alianța 2020 USR PLUS să poată participa la alegerile europarlamentare. Am fost prezenți în Reșița, Caransebeș, Oțelu Roșu, Oravița și Băile Herculane. Peste tot am întâlnit oameni dornici de schimbare. Intrăm în ultima săptămână pentru semnături și vă așteptăm la corturile noastre din Reșița, la Victoria și în centrul civic. Puteți să ne contactați pe paginile de Facebook USR Caraș-Severin sau USR Caransebeș sau la numărul de telefon 0759 017 677”, menționează Dragoș Curelea.

„Pe parcursul campaniei am întâlnit exemple de implicare cetățenească, oameni care ne-au transmis optimism și încredere într-o nouă Românie, una modernă și europeană. Suntem mândri de cărășenii noștri! Îl amintesc aici pe domnul Nicolae Ghimboașă. Dânsul a adunat semnături de la românii din Offenbach-Germania pentru a face posibilă deschiderea unei noi secții de vot. Un alt exemplu este Martin Liviu, un tânăr care trăiește cea mai mare perioadă în afara țării, susținătorul unei altfel de politici încă din 2016. Nici de data aceasta nu ne-a uitat și a venit să ne viziteze după ce a adunat peste 100 de semnături pentru Alianța USR PLUS”, precizează  Andrei Plujar, președinte USR Caraș-Severin.