Europa suntem noi! Elevi din România și Moldova, la o școală de vară, organizată la Lugoj

scoala de vara romano moldava

Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște” din Lugoj organizează și în acest an Școala de Vară Româno-Moldavă: Europa suntem noi!

Evenimentul cu caracter internațional a ajuns la cea de a doua ediție și va fi organizat în perioada 10 – 17 iulie. Sunt așteptați 55 de participanți, 30 dintre aceștia fiind elevi din orașul înfrățit Nisporeni din Republica Moldova.

Pe parcursul celor șapte zile sunt programate activități de educație economică, educație digitală, dezvoltare personală, activități de exersare lingvistică în limba engleză și de mișcare sportivă. Elevii participanți vor avea astfel prilejul să iasă din zona de confort, beneficiind de experiențe de învățare formale și non-formale de impact asupra formării lor.

Cuib de vise 1000x100

Nu vor lipsi nici vizitele culturale la Timișoara și la Sibiu, dar și descoperirea Lugojului pe jos, activități recreative care îi vor ajuta pe oaspeți să descopere România dintr-o altă perspectivă.

Amintim că prima ediție a Școlii de Vară Româno-Moldave desfășurate la Lugoj anul trecut a fost un real succes, la eveniment participând 25 elevi şi doi profesori de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, Liceul Teoretic „Boris Cazacu”, IP Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare”, IP Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Nisporeni, Republica Moldova.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/