EuroMillions – una dintre cele mai bune loterii din Europa

euromillions
explo 1000x200

Loteria EuroMillions a fost lansată pe 7 februarie 2004 de către loteria franceză Française des Jeux, loteria spaniolă Loterías y Apuestas del Estado, și de către loteria britanică Camelot Group, iar prima extragere a fost făcută doar 6 zile mai târziu, pe 13 februarie 2004, în Paris. Deși inițial singurele țări care au participat la această loterie au fost Anglia, Franța și Spania, ulterior, din pricina premiilor uriașe și a șanselor mari de câștig, aceasta a luat amploare în întreg spațiul european devenind astfel cea mai bună loterie din Europa. Extragerile se fac în fiecare marți și vineri, iar prețul unui bilet standard începe de la 2.5 euro per variantă jucată, însă acesta poate varia în funcție de moneda locală.

Cum joci și – cel mai important – cum câștigi marele jackpot?

EuroMillions este disponibilă în multe țări precum Franța, Belgia, Austria, Luxemburg, Irlanda, Elveția, Marea Britanie, Portugalia și Spania și cu ajutorul tehnologiei, a internetului și a Lotto Park, acum poți juca chiar și online de oriunde te-ai afla. Ai nevoie doar de un dispozitiv ce se poate conecta la internet, ca de exemplu un telefon, un laptop, o tabletă sau un PC. După ce ai găsit un dispozitiv, poți juca Euro Millions 5/50 în secunda imediat următoare! Totul este foarte simplu, trebuie doar să alegi 5 numere din intervalul 1-50 și altele 2, numite Lucky, Stars din intervalul 1-12. Câștigi jackpotul dacă nimerești cele 7 numere. Ghicirea celor 7 nu este singura metoda de a câștiga. Poți primi un premiu chiar și dacă ghicești doar 2 numere. Toata lumea câștigă, cu puțin noroc, desigur, la EuroMillions, cea mai mare loterie din întreaga Europa.  Nu lăsa pe alții să-ți ia premiul, alătură-te milioanelor de jucători și fii chiar tu următorul câștigător.

Jackpoturile oferite de EuroMillions

Premiile oferite de EuroMillions sunt spectaculoase și nemaivăzut de atractive și, de asemenea, sunt scutite de taxe, fiind oferite într-o singură tranșă ceea ce îi determină pe oamenii de pretutindeni să cumpere cât mai multe bilete pentru a spori șansele. Cel mai mare premiu oferit până acum a fost câștigat de o singură persoană în anul 2022, acesta primind uimitoarea suma de 230.000.000 de euro, devenind astfel instant milionar.

Cele mai uzuale numere folosite la EuroMillions

Deși majoritatea loteriilor se bazează pe noroc, la EuroMillions, utilizând datele statistice puteți afla cu ușurință numerele cele mai frecvent folosite de jucători și, de asemenea, numerele cele mai norocoase. Printre acestea se numără 4, 11, 38, 44, 50, iar cele mai folosite pentru Lucky Star sunt 3 și 5.

Bineînțeles, puteți afla aceste statistici pe site-ul nostru, pe lângă cele mai recente rezultate Euro Millions!

Dacă te simți îndeajuns de norocos încât să devii următorul subiect mass-media, să încasezi premii ce te pot face să stai la masa cu alți milionari și să mergi în acea vacanță pe o insulă tropicală la care visezi încă de când erai copil, atunci nu mai sta pe gânduri și joacă chiar acum la cea mai mare și incredibilă loterie din Europa, EuroMillions!