Loteria de Vaccinare desemnează astăzi primii câștigători!

loterie vaccin

Loteria de Vaccinare consta în extragerea aleatorie de numere în vederea acordării de premii în bani tuturor persoanelor vaccinate cu schema completa de vaccinare, care și-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului și care se înscriu pentru participare la extrageri în aplicația accesata de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.  

Potrivit informațiilor furnizate de CN Loteria Română, premiul cel mare este de 1 milion de lei. Prima extragere la Loteria de vaccinare va avea loc în această seară și va fi difuzată pe TVR 1, la ora 20.50.

La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 1 – 518.186, corespunzătoare participanților care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 1 octombrie, la ora 12:00

Premiile pentru prima extragere sunt următoarele: un premiu de 100. 000 lei și 80 de premii a cate 10.000 de lei.   Rezultatele extragerilor vor fi afișate pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenorialului și Turismului și pe site-ul Ministerului Sănătății.   Premiile pot fi ridicate de către câștigători săptămânal pe baza prezentării actului de identitate, în intervalul marți-vineri, între orele 9,00-14,00 de la casieriile Loteriei Române, astfel: premiile în valoare de 100.000 de lei, 300.000 de lei, 500.000 de lei si 1.000.000 de lei de la sediul central al Loteriei Române, iar cele in valoare de 10.000 de lei de la sediile punctelor de lucru județene ale Loteriei Române. Revendicarea premiilor se poate face in termen de 30 de zile de la data extragerii.  În vederea înscrierii, participantul trebuie să accepte condițiile prevăzute în Regulamentul de organizare și desfășurare a extragerilor Loteriei de Vaccinare care poate fi consultat pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenorialului și Turismului și pe site-ul Ministerului Sănătății.

foto: Facebook Loteria Română

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/