Eugen Cismăneanțu și Primăria Bocșa sunt alături de cei „blocați” la domiciliu de Ordonanța Militară nr. 4

În aceste vremuri, în care cu toții suferim din cauza pandemiei de COVID-19, alături de autoritățile locale vin și oamenii de afaceri, fiecare după posibilități, în încercarea de a da o mână de ajutor acelor persoane, cu vârste de peste 65 de ani, care trăiesc singure sau nu au posibilități financiare pentru a-și asigura pâinea cea de toate zilele.

Așa se întâmplă la Bocșa, unde echipe din cadrul primăriei distribuie pachete cu alimente familiilor și persoanelor nevoiașe. Primarul Eugen Cismăneanțu a contactat agenții economici ce își desfășoară activitatea pe raza orașului, iar mesajul său a prins viață.

Transavia SA a contribuit la acest demers cu 500 de pui și 100 de cofraje cu ouă, Palaloga Carn Prep – 100 de kilograme de carne, Cave Prep – 50 de kilograme de carne și preparate din carne, Ale Cabancarn Prep – 75 kilograme de carne și preparate din carne, Miandra Com – 50 de pâini și 35 kilograme de salam, IF Popa Marius – 75 kilograme de cartofi, ceapă și mere, plus dulciuri, Aprozar Sorin – legume, ulei, apă minerală, ouă, lapte, fasole, fructe etc., Pdast Lago SRL – 400 kilograme de făină albă, iar societățile comerciale Electroechipament Industrial, Ionecris SRL și Iova SRL au donat diferite sume de bani.

„Acum, mai mult ca niciodată, nu trebuie să uităm să fim oameni! După cum bine ştiţi, cu toţii trecem printr-o perioadă extrem de grea şi e important să ne gândim la cei din jurul nostru, să fim solidari cu cei aflaţi în nevoie. Zilele acestea am fost solicitaţi de foarte mulţi concetăţeni care se află într-o situaţie financiară precară, pentru a-i ajuta cu alimentele necesare. Având în vedere nenumăratele solicitări, am cerut sprijinul unor societăţi comerciale ce îşi desfăşoară activitatea în oraşul nostru. Vă mulțumesc pentru raza de bucurie şi speranţă pe care aţi adus-o în sufletele bocşenilor, prin intermediul ajutorului acordat. Primăria oraşului Bocşa va împărţi alimentele bătrânilor şi persoanelor vulnerabile prin Serviciul de Asistenţă Socială”, este mesajul postat de primarul Cismăneanțu pe pagina sa de Facebook.

Până acum, Primăria a distribuit peste 100 de pachete cu alimente, iar această acțiune va continua pe toată perioada stării de urgență.