Eugen Cismăneanțu: „Poate am părut arogant pentru unii, dar vreau să le arăt bocșenilor că nu sunt!”

Fostul primar al Bocșei va candida pentru un nou mandat considerând că tot ce s-a întâmplat după 27 septembrie 2020 i-a făcut pe cetățeni să înțeleagă că astăzi e cea mai bună opțiune pentru șefia administrației publice locale.

Cismăneanțu admite că a făcut anumite greșeli în relația cu bocșenii și spune că e gata să îndrepte asta. În primul rând, vrea să reia dialogul foarte strâns pe care l-a avut în primul său mandat. „Eu știu că am foarte mult de lucru. Trebuie să mă văd cu bocșenii, să discutăm, să le ascult problemele. Știu că am avut câteva greșeli în mandatul de primar, poate am părut arogant pentru unii, dar vreau să le arăt că nu sunt. Nu am alte intenții decât a fi în slujba cetățeanului, de a-i asculta problemele și a i le rezolva. E clar însă că niciodată nu vom reuși să rezolvăm absolut toate problemele.”, a afirmat actualul consilier local din partea PMP.

Referitor la adversarii săi și la alianța care astăzi funcționează în Consiliul Local și care ar putea exista chiar și la viitoarele alegeri pentru funcția de primar, Cismăneanțu susține că totul depinde doar de el și de echipa sa: „Fiecare partid are dreptul să-și desemneze un candidat, eu cred că PNL va avea un candidat, dar sper să nu cedeze după alte șase luni. Toate partidele vor intra în această competiție electorală. Lucrurile sunt deschise și toți vor veni cu oferta în fața bocșenilor. Eu îmi doresc să îi am aliați pe bocșeni. Nu mă interesează jocuri politice, mă interesează să ducem la bun sfârșit proiectele pe care le-am început și care vor schimba fața orașului în bine. Bocșa are perspective, este un oraș minunat, cu un potențial foarte, foarte mare.”.