Eugen Cismăneanţu ajută 250 de mămici din Bocşa

Fundația ”Triumful Inimii” din Bocșa, la propunerea lui Eugen Cismăneanțu, candidat la funcția de primar al orașului, a decis demararea unui proiect de ajutorare a familiilor.

Având în vedere scăderea dramatic a sporului natural din Bocșa, ca și din întreaga țară, Eugen Cismăneanțu și Fundația ”Triumful Inimii” din Bocșa au decis să sprijine mamele care încă se decid să nască. ”În timp ce primarul actual risipește banul public pe un festival care nu-l reprezintă, ci doar îl ajută în campania electorală, noi am decis să dăm un alt semnal. Acela că investim în Bocșa de mâine și să ne preocupăm de 250 de familii, pe care am încercat să le ajutăm cu cât putem. Sigur că ne-am dori să facem mai mult, dar deocamdată suntem singuri. Însă sunt convins că împreună cu dumneavoastră, putem construi Bocșa de mâine”  crede Eugen Cismăneanțu.

Candidatul PDL la funcţia de primar al Bocşei a reușit să pregătească 250 de pachete care conțin diverse lucruri specifice nevoilor mamelor cu copii de până la doi ani, pachete care au fost dăruite de către Fundația ”Triumful Inimii” din Bocșa. ”Bucuria și lumina din ochii celor care astăzi au călcat pragul Fundației mă determină ca și pe viitor să am în vedere și să mă implic în astfel de proiecte. Asta pentru că numai împreună construim Bocșa de mâine!” a declarat Eugen Cismăneanțu, favorit la alegerile din 10 iunie, după cum spun sondajele, să preia fotoliul de primar al Bocşei.

Comments

 1. Ionela says:

  De ce nu a facut asta pana acum? De ce cand face un act de caritate trebuie neaparat sa-l atace pe primarul Pascu? Nu pare a fi un act de caritate, mai degraba campanie electorala. Campanie facuta pe pachetele trimise din Elvetia si nu numai, pentru un scop caritabil. Denigrandu-l pe Pascu nu face altceva decat sa-si arate disperarea, acea disperare de care aminteste in toate discursurile dumnealui.

 2. Paul says:

  Nici o zi fara Cismaneantu.

 3. Nadia says:

  Ionela, noi nu suntem disperati chiar deloc. Da-mi voie sa-ti spun ca acest proiect mama si copilul s-a desfasurat ca atare fara niciun gand de mita, sau ca e campanie electorala. Cand face un act de caritate nu ataca pe nimeni pur si simplu isi prezinta proiectul pe care il desfasoara in acel moment. Daca il numeste pe primarul in functie

 4. Nadia says:

  Daca il numeste pe primarul in functie o face pentru ca totul se invarte in jurul dansului. Vreau sa te contrazic spunand ca nu il denigreaza ci el s-a denigrat singur cand a facut toate acele lucruri pentru el. In schimb pentru orasul nostru cam nimic. Avem destule locuri in Bocsa pentru care s-ar putea face multe lucruri frumoase. Nu avem locuri de munca, cainii ne mananca , mizeria e ca la ea acasa! Nu stiu ce sa mai spun, doar sa mergeti la vot. Puterea sta o data la 4 ani in mainiile voastre.
  Nu irositi sansa de o schimbare, pentru ca nu plateste doar un om, ci intreaga Bocsa.

 5. un bocsan says:

  clar pentru campania electorala.Ce “Bocsa de maine” poti sa faci cu magurenii???Mi-e sila de cine a iesit primar.

 6. nicu says:

  multi il acuza pe mirel.dar e pe buna dreptate,e un mitar e cel mai bogat primar din romania! cum poti face a-sa avere?cine ami da si mie o explicatie?dk. nu ar fii furat de unde atitea proprietati?hai spuneti iubitori lui miral!