Ești în căutarea unui job afară? 200 de posturi vacante în domeniul agricol

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida și firma Fresgilera din regiunea Huelva oferă 150, respectiv 50 locuri de muncă în domeniul agricol. Posturile libere presupun recoltarea și ambalarea fructelor în Spania, anunţă Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Mai exact, grupul de Queralt oferă 100 de locuri de muncă pentru femei – lucru pe câmp și ambalat în depozit și 50 de locuri de muncă pentru barbați, din care un șofer de autobuz, doi șoferi de camion și doi tractoriști. Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră, transportul dus-întors în Spania se plătește de către muncitor, iar cunoașterea unei limbi străine nu este obligatorie. Contractul se semnează în Spania, durata acestuia fiind aprilie-septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 aprilie 2019.

Firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva oferă 50 locuri de muncă în agricultură, pentru recoltarea fructelor: căpșuni, nectarine, afine, etc. Programul este de 8 ore pe zi, cu pauză de 30 minute, între orele 8-15. Salariul este de 38 euro net/zi, transportul spre Spania este plătit de către muncitor și decontat ulterior de firmă, iar cazarea este contracost – 40 euro/lună. Durata contractului este din 20 februarie 2019 până în 20 iunie 2019. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 februarie 2019.

Persoanele interesate, cu domiciliu în Caraș-Severin, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin, din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, tel 0255/212160, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”.