„Este un exponent al unei guvernări dezastru”. Noi atacuri lansate de Drulă la adresa lui Grindeanu

drula grindeanu
explo 1000x200

Președintele USRPLUS Cătălin Drulă a lansat, la Timișoara, un șir de atacuri la adresa ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu, despre care spune că nu face nimic pentru a finaliza proiectele de infrastructură care sunt în derulare. Cătălin Drulă a amintit de proiectul autostrăzii A1, dar și despre unele de impact pentru regiunea de Vest: autostrada Lugoj-Deva, drumul de mare viteză Craiova-Lugoj, centurile de Sud și Vest ale Timișoarei, drumul de legătură Timișoara-A1 și calea ferată Arad-Caransebeș.  

„Pentru că vorbim de ticăloșii, mă duce gândul automat la un faimos politician local, la Sorin Grindeanu. Este un exponent de vază al unei guvernări dezastru, un om căruia nu îi pasă de infrastructură, un om care nu e în stare să își ducă acest mandat de ministru și pe mine mă doare pentru că sunt cetățean în țara asta și văd cum nu face nimic și pierde oportunități pentru România. A reușit să oprească și singurul proiect din care trăgea bani din PNRR, Autostrada A3, să rezilieze și să anuleze mai mult decât a dat în lucru și să căpușeze aparatul de stat cu incompetenți și sinecuri de partid.”, a declarat președintele USRPLUS Cătălin Drulă, după ce a fost validat în funcție de congresul partidului.

Cătălin Drulă a adus în discuție proiecte care sunt importante pentru Timișoara și Timiș, „proiecte despre care vorbesc de cinci ani de zile”. Între acestea, autostrada Lugoj-Deva sau drumul de mare viteză între Craiova și Lugoj despre care spune că „CNAIR ar trebui să anunțe un nou câștigător și să semneze contractul, dar tot tergiversează. Mă întreb de ce, poate nu s-a plătit șpaga”. Alte proiecte la care a făcut Drulă referire sunt centura de Sud a Timișoarei, drumul de legătură Timișoara-A1, centura Timișoara Vest sau calea ferată Arad-Caransebeș – „un proiect enorm în PNRR, în care niciunul din cele 4 loturi nu e semnat încă”.

„(…) E povestea guvernării PNL-PSD. Nici nu pot, nici nu vor, nici nu îi interesează și atunci nu au de unde să fie rezultate. Dar suferința e a noastră, a cetățenilor.”, a spus Cătălin Drulă.

În replică, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a transmis: „Nu răspund unuia care și-a amintit după 6 ani că e deputat de Timiș”.