Este un dezastru! Timp de 8 ani, oamenii au găsit ușile primăriei închise!

Consilierul local cu atribuții de viceprimar, social-democratul Mirel Pascu, face praf administrația Cismăneanțu, cea care a obligat la formarea unei alianțe atipice la nivel local, PSD-PNL.

Pascu spune că Bocșa intrase într-o adevărată criză după demisiile primarului și viceprimarului aleși în 27 septembrie 2020 și că se impunea o soluție imediată, iar asta nu putea veni de la Eugen Cismăneanțu și oamenii lui din PMP. „Am discutat cum ieșim din această criză, cum deblocăm situația. Am spus că trebuie să deblocăm această situație generată de proasta guvernare de opt ani a lui Cismăneamțu. În Bocșa se dorește a se conduce orașul pe Facebook. Prin conturi false, atacuri la persoană. Aceste persoane puse de Cismăneamțu au încercat să creeze presiune inclusiv pe fostul primar și să arate că nu ar fi în stare să facă nimica. Proiectele lui Cismăneamțu cred că sunt o mare fâsâială, dar o să vedem după ce le citesc.”, a comentat Mirel Pascu.

Social-democratul îl acuză pe Eugen Cismăneanțu că a lăsat în urma lui un adevărat dezastru, că oamenii nu mai au încredere în instituție și că atunci când au avut nevoie de ceva au găsit primăria închisă. „Primăria s-a condus pe Facebook. Pe mine și familia mea au încercat sa ne denigreze. Pe soția mea au dat-o afară de două ori. I-au spus angajații din primărie că este ilegal să o dea afară, dar a trecut peste toți specialiștii. Instanțele de judecată ne-au dat dreptate în ambele cazuri, dar cât a stat soția acasă, banii nu i-a primit de la Cișmăneamțu, ci din taxele și impozitele bocșenilor!

În ședințele de Consiliu Local, Cismăneamțu aducea cetățeni din Măgura să facă presiuni pe consilieri. Acum, a instigat cetățenii să vină să facă scandal în fața primăriei înainte de ședința de alegeri a conducerii interimare. El a instigat prin conturi false, dar cetățenii și-au dat seama și nu s-a prezentat nimeni în fața primăriei. Se pare că a dat greș și dă greș în continuare, se crede un mare politician. El nu înțelege că cetățenii nu-l mai vor și trebuie să se ducă acasă. Să lase orașul în pace, să nu mai teorizeze și să nu se mai folosească de oamenii din Măgura!”, a adăugat Mirel Pascu.

Momentul adevărului ar trebui să vină în mai puțin de trei luni, termenul legal în care vor fi organizate din nou alegeri. Alegeri la care, cel mai probabil, funcția de primar va fi disputată de cei doi: Mirel Pascu și Eugen Cismăneanțu.