Eroii români, comemorați în Parcul Tricolorului din Reșița

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

În fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, în România sunt comemorați eroii naționali, bărbați și femei care au murit în timp ce serveau în forțele armate. Evenimentul va fi marcat și la Reșița, în Parcul Tricolorului.

Ziua Eroilor, sărbătoare națională, este celebrată în fiecare an de Ziua Înălțării Domnului. Cu acest prilej, Instituția Prefectului – Județul Caraș-Severin, Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Municipiului Reșița și Garnizoana Reșița vor organiza mâine, în Parcul Tricolorului din Reșița, începând cu ora 14.00, un ceremonial militar și religios.

Ceremonialul va cuprinde: primirea oficialităților, săvârșirea serviciului religios, scurte luări de cuvânt, depunere de coroane, jerbe și buchete de flori la monument și defilarea gărzii de onoare.

1000x100 casa brutarului

Sunt așteptați să participe cetăţenii municipiului, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai partidelor politice, ai asociaţiilor, ligilor şi fundaţiilor, veterani de război, cadrele militare în rezervă şi în retragere, elevi și studenţi.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01