Eroii căzuți pe front au fost comemorați și la malul Dunării

Cuib de vise 1000x100

Zeci de politicieni, reprezentanți a instituțiilor publice, dar și oameni de rând au participat astăzi, într-o zi de mare de sărbătoare, Înălțarea Domnului, la manifestările întreprinse în amintirea eroilor neamului românesc.

La primele ore ale amiezii, preoții Bogoliub Martinovici, Gheorghiță Băloi (din cadrul Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”) și Remus Câta (Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena”) au fost prezenți la Cimitirul Eroilor din Moldova Nouă, acolo unde, în fața celor adunați, au oficiat o slujbă de pomenire pentru cei care și-au sacrificat viața în cadrul celor două războaie mondiale.

publicitate si promovare in ziar

Imediat după tăierea colacului, preotul Bogoliub Martinovici, profesorul de istorie, Andrei Nistoran, dar și viceprimarul orașului Moldova Nouă, Adrian Moiseș, au luat cuvântul, fiecare transmițând câte un mesaj despre însemnătatea zilei de 6 iunie pentru neamul românesc.

Spre final, peste 30 de instituții publice și private, din cele 60 anunțate, de pe raza UAT Moldova Nouă au participat la ceremonia depunerii de coroane și jerbe.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01