„Era imperios necesar ca Guvernul Orban să plece! Nota de plată o achită românii!”

untitled design set 970x90 px

Deputatul Luminița Jivan, șefa PSD Caraș-Severin, a taxat adoptarea a nu mai puțin de 25 de Ordonanțe de Guvern într-o singură zi, votând moțiunea de cenuză prin care premierul Orban și Cabinetul său au fost demiși de către Parlament.

„După împlinirea «frumoasei vârste de 3 luni» a venit timpul și pentru nota de plată. Notă pe care, desigur, o vor plăti românii pentru că, dacă vrem să trăim, trebuie să plătim dacă e să ne luăm după principiul liberalilor. Moțiunea de cenzură a trecut pentru că noi, cei din opoziție, am fi fost indirect responsabili de dezastrul economic spre care se îndreaptă România”, a comentat Luminița Jivan. 

Parlamentarul social-democrat spune că Guvernul Orban nu a făcut nimic în cele trei luni cât s-a aflat la putere. Nu s-a apucat de drumurile promise, n-a mărit pensiile și alocațiile, iar reforma în sănătate a însemnat de fapt îngreunarea accesului oamenilor de rând la serviciile medicale. 

„Cred că suntem cu toții de acord că era imperios necesar ca acest guvern să plece! Orice guvern care se ascunde de democrație și de transparența decizională trebuie să plece!”, a adăugat Jivan. 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/