Episcopul Caransebeșului îndeamnă credincioșii de acasă să nu se îndepărteze de rugăciune și să reziste până la capăt

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Preasfințitul Lucian Mic, episcopul Caransebeșului, i-a îndemnat pe credincioșii de acasă, în cadrul slujbei transmisă live pe Facebook, să nu se îndepărteze de rugăciune, de credința noastră creștină în Hristos Cel răstignit și înviat și să nu se întristeze peste măsură ca cei care nu au nădejde, așa cum ne spune Sfântul Apostol Pavel.

PS Lucian le-a transmis să încerce să reziste până la capăt, astfel încât după această perioadă să revină la sfânta biserică. „Dorim tuturor preoților și credincioșilor un praznic luminat și fericit, o săptămână cu adevărat luminată și Dumnezeu Cel ce ne-a dăruit pe Fiul Său, Dumnezeul iubirii, să ne dăruiască și nouă iubirea Sa și să avem în inimile noastre întotdeauna pacea, bucuria și binecuvântarea de sus”.

La Praznicul Învierii Domnului Preasfințitul Părinte Episcop Lucian a slujit la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” şi „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Caransebeş. Prima parte a Utreniei Învierii din noaptea Sfintelor Paşti a oficiat-o pe esplanada Catedralei episcopale, apoi a continuat în sfântul locaș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Și în acest an Sfânta Lumină de la Mormântul Domnului din Ierusalim a fost adusă în Episcopia Caransebeşului de o delegaţie a eparhiei, care s-a deplasat la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, unde au întâmpinat Sfânta Lumină, după care au distribuit-o în toată Eparhia Banatului Montan.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/