EMOȚIONANT. S-a prăbușit și a murit în fața blocului! Câinele femeii nu pleacă de la locul tragediei și nu lasă pe nimeni să-i ridice lucrurile!

O dovadă de atașament mai rar întâlnită a fost oferită noaptea trecută de o cățelușă care și-a pierdut stăpâna cu care petrecuse atâtea nopți sub cerul liber.

Un apel la 112 a anunțat aseară, în jurul orei 21.00, că o femeie zace inconștiență pe spațiul verde din apropierea unui container de gunoi din cartierul reșițean Moroasa II. La fața locului au sosit ambulanța și polițiștii. Echipajul medical a găsit-o pe femeie căzută în iarbă și păzită de un câine. O cățelușă care cu greu i-a lăsat pe salvatori să se apropie de stăpâna sa. A sărit să-i muște, crezând că vor să-i facă rău celei pe care o însoțea zi de zi de la un bloc la altul.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Era o femeie a străzii, căuta prin gunoaie. Când au ajuns cei de la ambulanță, a sărit la ei. Nu lăsa pe nimeni să se apropie. Într-un final au reușit să ajungă la femeie, dar nu s-a mai putut face nimic. Am înțeles că ar avea undeva la 50-60 de ani. Au venit apoi criminaliștii, a fost ridicat și trupul neînsuflețit al femeii, dar cățelușa nu se mișcă de acolo. Stă lângă o plasă pe care o avea stăpâna ei, nu lasă pe nimeni să se apropie. E o lecție incredibilă de atașament, de devotament!”, ne-a mărturisit un locatar din zonă.

banner 970 x 250