Emil Ghinea, favorit la câștigarea Memorialului Werner Hirschvogel

emil ghinea
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Pilotul din Mangalia a stabilit cel mai bun timp atât în manșele de recunoaștere cât și în antrenamentele cronometrate.

Timpii pe care Emil Ghinea (foto) i-a stabilit ieri pe circuitul din Valea Domanului au fost de 2:11,592, respectiv 2:08,577. Asta îl transformă în principalul favorit la câștigarea concursului care a început de puțin timp după ce Ghinea a câștigat ultimele două ediții ale etapei de viteză în coastă de la Reșița. Circuitul de aici, de 4,7 km, este recunoscut pentru dificultatea sa dată deopotrivă de viraje dar și de asfaltul care, în condiții de temperaturi ridicate, așa cum se întâmplă acum la Reșița, devine o adevărată probă de încercare pentru piloți. Traseul este însă apreciat unanim de toți concurenții.

Emil Ghinea speră ca astăzi să-și doboare recordul personal după ce ieri a scos un timp bun grație efortului deosebit pe care l-a depus pe ultima urcare a circuitului. „Aici nu se poate face un timp extrem de bun pentru că traseul este foarte denivelat, mașina face mult drop-side și nu poți să retrogradezi atunci când vrei pentru că ești cu roțile în aer. Eu însă mă concentrez. Sunt la o jumătate de secundă de recordul meu personal pe care sper să-l dobor. La alt record nu mă gândesc pentru că nu se pot bate recorduri aici din cauza condițiilor de asfalt. Îmi place mult traseul și, dacă merge mașina, sper să facem un rezultat bun și la final să ne bucurăm cu toți”, a spus pilotul înainte de startul în concursul de astăzi.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Se anunță un duel interesant după ce Octavian Ciovică și Jerome France au obținut timpi apropiați de cei ai pilotului din Mangalia. De asemenea, Horațiu Ionescu, Călin Făgădar sau Alexandru Pițigoi completează clasamentul provizoriu. Astăzi sunt programate două manșe de concurs, la finalul cărora se va cunoaște învingătorul primei ediții a Memorialului Werner Hirschvogel. Emil Ghinea este favorit însă surpriza poate apărea de la fiecare dintre participanți. Lista cu rezultatele antrenamentelor cronometrate de ieri, poate fi văzută aici.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/