Emanuel Dănilă își motivează oficial demisia din funcția de primar: „Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea activității”

La câteva zile de la prezentarea demisiei din funcția de primar al orașului Bocșa, Emanuel Dănilă își explică oficial alegerea printr-un comunicat transmis de PNL Caraș-Severin. 

După doar 6 luni de la câștigarea alegerilor, primarul Emanuel Dănilă a decis să facă un pas în spate. Nu din motive politice, nu din cauza unor eventuale neînțelegeri sau presiuni, ci din motive strict personale. Aflăm asta oficial astăzi, la câteva zile de la depunerea demisiei, printr-o informare transmisă de PNL Caraș-Severin, în numele lui Manu Dănilă.

„Demisia mea din funcția de primar este motivată de strict probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”.

Primarul demisionar le mulțumește bocșenilor pentru înțelegere și pentru încredere, fiind totodată sigur că a venit momentul să facă un pas în spate.

Mulțumiri le transmite și colegilor din Partidul Național Liberal, dar mai ales președintelui Marcel Vela, pentru sprijinul necondiționat, asigurându-i că le va fi în continuare prieten și camarad de nădejde.

„Știu că pe unii poate i-am surprins cu această decizie, dar echipa PNL Bocșa are cu siguranță oameni buni care să continue munca bună începută împreună!”, conchide Emanuel Dănilă.