Elite Business Women Club se întoarce, în această toamnă, la Timișoara

explo 1000x200

După un tur de forță, de câteva luni, în marile orașe ale țării și în străinătate, Elite Business Women Club revine în luna septembrie la Timișoara, organizând o nouă întâlnire destinată oamenilor de afaceri.

Pentru că succesul a fost garantat, în luna aprilie, atunci când a fost organizată prima ediție a acestui eveniment, Clubul Elite Business Women invită antreprenorii la o nouă sesiune de dezbateri, în data de 27 septembrie, începând cu ora 15, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Elite Business Club este un eveniment interactiv și dinamic care se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business și care pune accentul pe situații reale cu care se confruntă femeile antreprenor din România. Cu această ocazie, participanții vor avea posibilitatea de a face schimb de idei cu invitații specialiști din industrie și speakeri de renume, alături de care vor împărtăși din experiențele proprii de business și care, cu ajutorul acestui proiect, își vor promova afacerea și vor cunoaște noi potențiali clienți sau parteneri.

Obiectivul evenimentelor Elite Business Club este acela de a crea o comunitate de business performantă și profitabilă, care să răstoarne statistica potrivit căreia 90% dintre start-up-urile din România dau faliment în primii 3 ani de activitate.

Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women, susține că una dintre cele mai mari probleme care dă de furcă firmelor aflate în impas este lipsa expertizei manageriale, a unui plan de business coerent, a unei strategii de promovare, care să includă cerinţele şi nevoile pieţei, precum și identificarea şi segmentarea publicului-ţintă, în funcţie de anumiţi parametri de marketing. De asemenea, eșecul poate fi provocat și de utilizarea incorectă a canalelor de comunicare în masă, în special în comunicarea online – Facebook şi Google, gestionarea ineficientă a bugetului administrativ şi de promovare şi nu în ultimul rând de proasta relaţionare cu alte firme.

Elite Business Women este cea mai importantă companie dedicată antreprenoriatului feminin și organizează evenimente Elite Business Club în șase mari orașe din țară: București, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Sibiu.

1000x100 casa brutarului
tmc 640

Mai multe detalii despre eveniment și despre comunitatea Elite Business Women puteți regăsi și pe linkurile: https://www.facebook.com/events/2148699562077888, : http://elitewomen.org,

http://elitewomen.org/elite-business-club.

Contact:
Bianca Tudor – antreprenor și fondator Elite Business Women
0733 943 787, bianca.tudor@elitewomen.org, www.elitewomen.org

 

banner maxagro