Eliminat de păpușari cu experiență, înainte să scormonească într-o afacere cu miros urât!

Grupul PSD din Consiliul Local Caransebeș, prin vocea lui Florin Bogdea, îi acuză pe liberali că au furat startul campaniei electorale!

Bogdea lovește mai întâi în Marcel Vela, cel care a refuzat mai de fiecare data să-i răspundă atacurilor de acest fel. Social-democratul acuză că, liberalii, „sub sub comanda veșnicului și nemuritorului comandant suprem, Zimbrul de Armeniș”, fură startul campaniei locale și aruncă dezastrul de la SC Transal Urbis în cârcă aleșilor locali PSD. „Actuala conducere a Transal Urbis e sfântă că Maica Tereza! Cât de ipocrit poți să fii să îți faci campanie cu insuccesele tale?! Domnilor liberali, ați uitat că la Caransebeș sunteți la putere, aveți primar, viceprimar, dar și Consiliul Local?! Vă este frică, vine decontul și nu ați făcut nimic pentru Caransebeș și pentru caransebeșeni și v-ați gândit să dați în Bogdea și în PSD, că poate așa mai câștigați un mandat!”, mitraliază consilierul PSD Florin Bogdea.

Acesta a făcut parte din Consiliul de Administrație al Transal Urbis, societatea de salubrizare a orașului, dar care a fost schimbat în urmă cu câteva luni cu un consilier PNL, astfel că, spune el, știe foarte bine despre ce vorbește. „Păi măi, lupilor cu piei de miel, Bogdea v-a oprit să nu îngrădiți deponeul de materiale din construcții din spatele uzinei Caromet?! Bogdea v-a oprit să faceți curat în spatele cartierului Pipirig și să nu-i țineți pe oamenii aceia în mirosuri insuportabile și șobolani?! Bogdea v-a împiedicat să cântăriți mașinile de gunoi la plecare, ca să aveți un cost controlat al cantității de gunoi depusă la deponeul de la Drobeta Turnu Severin? Da, eu v-am împiedicat să măriți prețul gunoiului în Caransebeș și noi, consilierii PSD, ne vom opune oricărei majorări a tarifelor la gunoi pentru că Serviciul de Salubritate Transal Urbis manageriat corect ar trebui să aibă profit. Și nu mă leg de directorul firmei, ci de cei care, se pare că îl conduc din spate, păpușari cu experiență”, mai acuză Bogdea.

Și nu se oprește aici. Consilierul PSD acuză Primăria Caransebeș că s-a întins mai mult decât îi este plapuma în zona Caromet unde are în proprietate un deponeu controlat pentru depozitarea resturilor de materiale rezultate din construcții. „Se pare că terenul din spatele Carometului, unde se depun resturile de materiale de construcție, nu este în totalitate al Primăriei, ci și privat, al domnului Petru Lupșa, pe care nu l-au întrebat dacă pot depozita sau nu acolo materialele. În schimb, pentru alte terenuri de depozitare se plătesc bani grei. Am fost acuzat că fac parte din Consiliul de Administrație al SC Transal Urbis SRL și că iau dividente de la această societate… vreau să vă spun că am fost înlocuit din acel consiliu de un liberal, prin votul majorității liberale, și nu este un loc remunerat. Eu consider că le-a fost frică că voi face curățenie în această societate, dar eu le transmit să facă mai bine curățenie în Caransebeș la propriu, că altfel…  anul viitor, caransebeșenii vor face curățenie prin vot”, a mai precizat consilierul Florin Bogdea.