Eliberați strada Făgărașului! De luni se circulă din nou în ambele sensuri

Adio, sens unic, după aproape 9 ani! Pe strada Făgărașului din Reșița se va circula din nou în dublu sens, iar Primăria le cere cetățenilor să elibereze locurile de parcare și să mute mașinile pe noile spații amenajate în acest scop.

După aproape 9 ani, care s-ar fi împlinit la finalul lunii mai, circulația rutieră se redeschide în ambele sensuri pe strada Făgărașului din Reșița, de la intersecția cu strada Țarcului, la intersecția cu Aleea Gugu. Primăria a decis revenirea la circulația în ambele sensuri pentru fluidizarea circulației, luând în considerare că ar urma să înceapă lucrările de modernizare a transportului public local.

„Vă rugăm să eliberați locurile de parcare stradale și să ocupați locurile de parcare relocate pentru dumneavoastră. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

CITEȘTE ȘI: Reșița se pregătește pentru sosirea tramvaiului. Primăria amenajează locuri de parcare pentru mașinile relocate

banner 970 x 250