Elevii olimpici din județul Timiș au avut parte de un zbor inedit cu balonul

Pentru 30 de elevi de la școli de renume din Timiș, sâmbătă a fost primul lor zbor cu balonul cu aer cald. Elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare au participat la o experiență inedită, la Aeroportul Utilitar de la Cioca.

Olimpicii au fost invitați la un zor cu balonul cu aer cald în punct fix, iar pentru mulți dintre ei a fost prima experiență de acest gen. Deși toamna este una de-a dreptul indiană chiar și acum, în luna noiembrie, inițial, condițiile de zbor nu au fost cele mai prielnice. Până ce piloții au dat undă verde, elevii au jucat badminton, volei, cu frisbee-ul sau au cântat alături de Corul Liceului Waldorf, pentru ca apoi cei mici să se ridice în aer cu balonul, împărțiți pe grupe.

Cuib de vise 1000x100

Au participat elevii cu rezultate deosebite la olimpiade și concursuri de informatică, limba engleză, greaca veche, latină, fizică, biologie, geografie, germană, cor, de la școli de renume precum Grigore Moisil, C.D. Loga, William Shakespeare, Nikolaus Lenau, Bela Bartok, Iris, Arte Plastice, Liceul Waldorf. Evenimentul a fost organizat de cei de la Platforma România 100 din Timișoara, sprijiniți de cei de la Timișoara Edu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/