Elevii din Oțelu Roșu au participat la Proiectul Erasmus+ desfășurat în Polonia

elevi otelu in polonia (2)

La sfârșitul lunii septembrie, orașul Nowa Sarzyna din Polonia a găzduit Proiectul Erasmus+ „Colorfull numbers”. Au fost prezenți elevi și profesori din cele cinci țări partenere: Cehia, Italia, România, Turcia și Polonia.

Țara noastră a fost reprezentată de un grup format din șapte elevi ai claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 1 Oțelu Roșu. Aceștia au participat la cea de-a patra mobilitate din cadrul Proiectului Erasmus+, alături de profesorii Nicoleta Toader, Adela Vela și Cristina Teodorovici.

elevi otelu in polonia (1)

Cuib de vise 1000x100

„Am desfășurat diverse activități, lecții IT, de programare, construire roboți, concurs de orientare după un plan dat. Am vizitat orașele Rzeszow, Cracovia și Zamosc și am obținut certificate de participare la cina festivă, dar cea mai mare surpriză a momentului a fost vizita ministrului Educației din țara gazdă. Totodată, a fost celebrată Ziua Limbilor Străine, prin lecții demonstrative și activități interactive. Elevii noștri au prezentat diverse materiale despre matematicieni celebri, Thales și Traian Lalescu, arhitectura orașului Oțelu Roșu în figuri geometrice și au participat la un concurs matematic între echipe-țări pe platforma educațională Quizizz, unde câștigători au fost declarați elevii români.”, ne-a mărturisit prof. Nicoleta Toader.

elevi otelu in polonia (3)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/