Elevii din Caransebeș și Oțelu Roșu răsplătiți pentru talentul lor

Evenimentul „Repetabila Iubire”, deja intrat în tradiția Colegiului Național CD Loga , a avut anul acesta un caracter mai amplu prin implicarea mai multor unități școlare. Acțiunea s-a desfășurat în sala de festivități a Casei de Cultură „George Suru”.

Manifestarea a ajuns la ediția a -XX – a și a avut ca invitați elevi, profesori și oameni de cultură din municipiul Caransebeș.

Anul acesta am colaborat foarte bine pentru organizarea evenimentului cu Colegiul Național „Traian Doda” și cu Școala Generală nr 3 din Oțelu Rpșu. A fost o activitate de suflet dedicată Zilei Culturii Naționale, deși cu întârziere față de data stabilită la nivel național, dar noi ne-am dorit să nu facem lucrurile cu mică măsură și am simțit că e bine să dezvoltăm acest eveniment inițiat de profesorul Iordache Pătrășcanu în urmă cu 20 de ani, care cu devotament a muncit o viață în liceul nostru”, ne-a declarat profesoara Ariana Covaci, cea care a preluat organizarea manifestării.

De la acțiune nu au lipsit momentele muzicale, recitalurile de poezie și reprezentațiile de teatru. La finalul manifestării au fost acordate premii elevilor talentați de la cele trei unități școlare, câștigători ai celor patru concursuri inițiate în 15 ianuarie cu tematică de creație poezie, proză, eseu și pictură. Premiile au fost puse la dispoziție cu ajutorul Casei de Cultură „George Suru” și Bibliotecii Municipale Mihail Halici din municipiul Caransebeș.