Arad Open Air Festival promite senzații și mai tari în 2020! Grăbește-te să-ți iei abonament la super preț!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Noul an calendaristic aduce cu el și o nouă ediție a festivalului de muzică Arad Open Air care împlinește deja cinci ani de când oferă celor care îi trec pragul ocazia de a-și depăși orice fel de limitări prin dans, muzică și artă.

Cea de-a cincea ediție a Arad Open Air Festival va avea loc pe parcursul ultimului weekend din luna iunie, mai precis în 26, 27 și 28 iunie, la Aeroportul Internațional Arad.

publicitate online in ziar Express de Banat

Chiar dacă artiștii nu au fost anunțați încă, cei obișnuiți cu calitatea muzicii de la AOA nu vor ezita să își cumpere de pe acum, cu aproximativ șase luni înainte, abonamente.

Astfel, prețul unui abonament normal pe întreaga perioada a festivalului este de 79 de lei și presupune acces în toate zonele festivalului, cu excepția celei VIP. Un abonament VIP ajunge, în prezent, la 139 de lei și presupune acces în toate zonele festivalului, inclusiv în cea VIP, iar tipul de abonament care include și camping, dar fără acces în zona VIP, poate fi achiziționat la 99 de lei. Cei interesați sunt sfătuiți să se grăbească deoarece aceste abonamente inițiale, „blind tickets”, puse în vânzare, cu un discount de 60% față de prețul normal, sunt pe cale să se epuizeze.

În ceea ce privește beneficiile zonei VIP, printre acestea sunt incluse locul de parcare, accesul printr-o poartă separată, zona de alimentare card sau cumpărare token dedicată celor cu astfel de abonamente, barul propriu la zona aleasă, precum și toaletele în zona respectivă.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Printre beneficiile celor care decid să renunțe la confortul de acasă și să aleagă confortul campingului AOA se regăsesc în primul rând dușuri și toalete, apă curentă, dar și servicii de pază, zonă de reciclare, stații de încărcare a electronicelor, posibilitatea închirierii cortului de la organizator sau suportul tehnic, mai precis o echipă de voluntari care vă va ajuta la montarea cortului.

Pe lângă muzică pentru diverse gusturi, festivalul vine în acest an cu o surpriză pentru iubitorii de distracții „acvatice”: AOA Summer Slide. La acest alunecuș de apă lung de 150 de metri vor avea, în primă fază, acces gratuit pentru o sesiune de trei ore atât cei care și-au achiziționat deja abonamente, cât și cei care își vor achiziționa orice tip de abonament până la data de 15 februarie.

Așadar, Arad Open Air Festival vă așteaptă și anul acesta cu o gamă variată de muzică, de la electronică și rock, la hip-hop, precum și cu o paletă multiculturală vibrantă, workshopuri, ateliere creative, concerte live, DJ seturi și acte solo care urmează a fi anunțate. Se anunță de pe acum, în schimb, multă distracție!

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/