Elevii de la școala gimnazială Tomești-Colonie au primit device-uri distribuite prin programul E-learning TM pentru a putea participa la orele online

explo 1000x200

Elevii de la Școala Gimnazială Tomești-Colonie au primit, prin campania E-learning TM, 17 device-uri și un sistem audio pentru a putea participa la învățământul online. Săptămâna trecută, alți 18 copii din Cenei și Bobda au primit tablete.

Device-urile (tablete, laptop, telefon inteligent) au fost achiziționate din donațiile angajaților Instituției Prefectului, Serviciului de Telecomunicații Speciale, Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș. Urmează ca și alți elevi să beneficieze de aceste donații, întrucât foarte multe instituții publice s-au arătat solidare.

Încă se face apel la solidaritatea instituțiilor publice, ONG-urilor și persoanelor fizice dispuse să doneze

„Le mulțumim tuturor celor care au răspuns apelurilor noastre prin donații. Așteptăm ca și alte companii, instituții publice, organizații neguvernamentale și persoane fizice să se alăture acestui demers venit în sprijinul elevilor timișeni”, transmit inițiatorii campaniei.

*

Campania „E-learningTM” este dedicată copiilor din comunitățile locale timișene și a fost lansată public pentru a facilita accesul cât mai multor elevi la învățământul online. Campania este inițiată la propunerea Instituției Prefectului și derulată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, prin Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș.

banner 970 x 250