Elevii de azi, salvatorii de mâine

concurs elevi pompieri
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Două echipe de elevi din Caraș-Severin și-au testat cunoștințele din domeniul protecției civile în cadrul concursului „Cu viața mea apăr viața”.

La Timișoara, s-a desfășurat, vineri, etapa interjudețeană a concursului cu tematică de protecție civilă ,,Cu viața mea apăr viața”. La această fază au fost prezente și două echipe de elevi din Caraș-Severin, care s-au remarcat în urma participării la această competiție.

Este vorba despre echipa formată din elevi ai Școlii Gimnaziale Târnova, care a obținut locul I la categoria gimnaziu, calificându-se astfel la faza națională, și echipa Colegiului Tehnic Reșița, care a concurat la categoria liceu, și care s-a clasat pe locul al II-lea.

Participarea la acest tip de concursuri este importantă pentru dezvoltarea în rândul tinerilor a unor trăsături comportamentale, cum ar fi curajul, disciplina, spiritul de echipă și corectitudinea. Felicitări participanților, suntem mândri de voi! Mult succes la faza națională!”, precizează reprezentanții ISU „Semenic”.

untitled design set 970x90 px
premiu elevi caras

Cupe pentru elevii cărășeni

FOTO: ISU ,,BANAT” Timiș

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/