Elev din Timișoara, medalia de aur la Olimpiada Internațională de Fizică

vlad oros
1000x100 (1)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Performanță demnă de toată lauda pentru un elev din Timișoara. Vlad Oros, înscris la Liceul Teoretic Grigore Moisil, a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Fizică, desfășurată în Lituania.

Cinci elevi români au participat la Olimpiada Internațională de Fizică, competiție care s-a desfășurat în acest an în Lituania și a reunit elevi din 76 de țări. Aceștia s-au întors în România cu trei medalii de aur și două de argint.

Printre cei care au obținut medalia de aur se numără și un elev timișorean. Este vorba de Vlad Oros, înscris la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, care a primit cel mai mare punctaj dintre elevii români medaliați cu aur la olimpiadă.

expressheadergeneral (1)
expresb 1000x100

Megafelicitari, Vlad! Pentru visul tău, devenit realitate, medalie de aur la Olimpiada Internațională de Fizică! Un vis timid, pornit în gimnaziu, când priveai cu admirație la liceenii fizicieni selectați în echipa olimpică a României. Un profesor, Ioana Jeflea, care ți-a insuflat pasiunea pentru fizică și a avut încredere mereu în tine. Un vis și multă, multă muncă. Mulțumim d-nei prof Ivașcu și Liceului Teoretic Moisil pentru susținere. Îți dorim tot binele din lume, să fii sănătos și să te bucuri de viața de licean și de tot ce urmează”, a scris Lavinia Oros, mama elevului timișorean, pe Facebook.

 

1000 x 200 gif