Elev din Timiș, eliminat de la prima probă a bacului de toamnă

Elev din Timis, eliminat de la bacul de toamna

Un elev din județul Timiș care a susținut prima probă scrisă din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat a fost eliminat după ce a încercat să copieze.

Din nou emoții pentru absolvenții de liceu. Asta pentru că miercuri s-a dat startul sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat.

Inspectoratul Școlar Timiș informează că la proba scrisă la limba română, desfășurată miercuri, s-au înscris 483 de candidați, dintre care 80 au decis să nu se mai prezinte. De asemenea, un elev a fost eliminat din examen, după ce a încercat să copieze.

În total, la probele din cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.068 de candidați din județul Timiș. Elevii susțin probele în patru centre de examen.

Bacalaureatul continuă în 17 august cu proba obligatorie a profilului, în 18 august cu cea la alegere a profilului și specializării și limba maternă – în 21 august. Primele rezultate se vor afișa în 25 august, cu o perioadă de depunere a contestațiilor între orele 12.00 și 18.00, iar rezultatele finale se vor anunța în 29 august.

1000 x 100 gif logiscool