Eleganța începe cu un zâmbet… oferit cu profesionalism!

Una dintre cele mai mari frici ale noastre este vizita la dentist. Fie că este vorba doar despre un control de rutină sau intervenții mai ample, oamenii evită medicul stomatolog. Pe mulți însă nu frica îi ține departe de cabinetul dentistului, ci costurile ridicate. Medicul Corneliu Zeicu este decis să revoluționeze piața.

Tehnologia modernă pune astăzi la dispoziția clienților cele mai performante materiale și produse dentare, astfel încât rezultatul să fie de cea mai bună calitate. Principalul motiv al lipsei clienților din cabinetele stomatologice este prețul piperat al serviciilor.

Într-o piață a concurenței loiale sau mai puțin loiale apar și miracole. Doctor medic stomatolog Corneliu Zeicu din Caransebeș s-a decis să vină în sprijinul pacienților săi. Fie că este vorba despre detartraj, tratament parodontită, obturații de canal sau chiar aplicarea unei bijuterii dentare caransebeșenii și nu numai pot vizita cu încredere cabinetul dentistului.

Cabinetul este deschis pe strada Ardealului, nr 102 din cartierul caransebeșean Pipirig și funcționează de mai bine de 2 ani, iar programări se pot face la numărul de telefon 0762 677 499.

 

Corneliu Zeicu, sosit din Timișoara și cu o experiență de mai bine de 7 ani în acest domeniu, ne-a declarat că s-ar bucura ca oamenii să fie mai atenți la sănătatea lor și să fie mult mai încrezători în serviciile stomatologice, fapt care a fost și subiectul lucrării sale de doctorat intitulată:  ,,Impactul programelor educaționale asupra sănătății orodentare”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/