Ei sunt cei mai buni!

Campionul României la lupte, categoria 97 kg, și campion U23, Vlad Caraș, a fost desemnat cel mai bun sportiv al clubului condus de Rusalin Fîc.

Luptătorul de la CSM s-a impus anul acesta și la Jocurile Francofoniei, de la Abidjan, în Coasta de Fildeș. Al doilea în ierarhia clubului este mărșăluitorul Marius Cocioran, medaliat cu aur la Campionatul Național de iarnă și vicempion cu echipa, la naționalele pe timp de vară. Totodată, a terminat primul cu echipa României la Balcaniadă. A treia treaptă a podiumului îi revine Dianei Franț, campioana României la lupte, categoria 75 kg. Ca și în viața de familie, o urmează Andrei Franț, campion și el la categoria 86 kg. Totodată, a terminat primul cu echipa României la Balcaniadă. A treia treaptă a podiumului îi revine Dianei Franț, campioana României la lupte, categoria 75 kg. Ca și în viața de familie, o urmează Andrei Franț, campion și el la categoria 86 kg.

Tot un reprezentant al secției de lupte ocupă și locul cinci. E vorba de Adam Babaioana, medaliat cu bronz la 125 kg. Pe locul șase sunt doi gimnaști, Robert Pașca și Roland Modoianu. Pugilistul Costel Ruță și-a făcut loc în clasamentul performerilor clubului pe locul șapte. Maria Rusu a obținut rezultate notabile la naționalele de lupte pentru cadeți și juniori și e a opta în top. Tot un junior, pugilistul Narcis Enescu, e pe locul nouă, topul fiind închis de jucătoarea de tenis Daniela Bereanu, vicecampioană națională și campioană la dublu sub 12 ani.