Educaţie antreprenorială şi financiară pentru elevii din Caraş-Severin

Profesori de la principalele unităţi de învăţământ reşiţene participă la un program iniţiat de Universitatea „Eftimie Murgu“, prin care se urmăreşte promovarea educaţiei financiare, antreprenoriale şi a consumatorului în rândul studenţilor şi elevilor din Caraş-Severin.

Cadrele didactice de la Facultatea de Ştiinţe Economice (F.S.E.) împreună cu profesori de la Colegiul Economic al Banatului Montan, Colegiul Naţional „Traian Lalescu”, Colegiul Naţional „Mircea Eliade”, Colegiul Naţional „Diaconovici-Tietz” şi Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Reşiţa s-au întâlnit în 17 ianuarie, la Universitatea „Eftimie Murgu” din municipiu, în cadrul seminarului cu tema „Proiectarea jocurilor de educaţie economică“.

„Activitatea face parte din cadrul proiectului iniţiat la finele anului 2017 de către conf. univ. dr. Mirela Minică, prodecanul F.S.E., «Caravana educaţiei economice. Cum să-mi dezvolt inteligenţa economică?» (IQ-EC), proiect care a câștigat finanţare din partea Ministerului Educaţiei Naţionale“, informează Biroul de presă al UEMR.

„Principalul obiectiv al acestui proiect este promovarea educaţiei financiare, antreprenoriale şi a consumatorului în rândul studenţilor UEMR şi al elevilor din liceele judeţului Caraş-Severin“, subliniază Cristian Chioncel, prorectorul Universităţii „Eftimie Murgu“ din Reşiţa.

 

upt 1000x100