Ecuaţia retrogradării, ca şi rezolvată!

Bănățenii și-au adjudecat și al doilea meci din play-out-ul campionatului Diviziei A1 de volei masculin şi sunt foarte aproape de a-şi câştiga locul în elită şi pentru sezonul următor.

În fața a peste 900 de spectatori, Banatul Caransebeș s-a impus cu 3-1 şi în meciul doi cu Municipal Piatra Neamţ, 25-19, 25-23, 21-25, 36-34, pe seturi. Gugulanii au ridicat sala în picioare de mai multe ori în ultimul set, unul care va rămâne în istoria voleiului caransebeșean prin frumusețea fazelor de joc și prin ambiția și dăruirea jucătorilor conduși de Dimitar Pangarov.

„A fost un joc asemănător celui de sâmbătă în privința desfășurării lui pe seturi, doar cu un pic mai mult suspans. Este o victorie muncită, ne-am făcut viața grea în ultimul set, pentru că puteam să câștigăm de o manieră mai categorică. Rezultatul ne dă mari speranțe pentru deplasarea de la Piatra Neamț”, ne-a declarat coordonatorul de echipă și căpitanul din teren, Laurențiu Vânătoru.

„A fost un meci foarte emoționant și tensionat pentru noi toți ,pentru că ne trebuia victoria astăzi pentru a ne ușura deplasarea la Piatra Neamț. Din punctul meu de vedere, în ambele meciuri de acasă a jucat doar o echipă. Primele două seturi le-am parcurs foarte ușor, însă pe al treilea l-am pierdut din cauza unor greșeli ale noastre, dându-le oportunitatea celor de la Piatra să reintre în joc. Sper din toată inima ca la Piatra Neamț să jucăm doar un meci și să ne întoarcem cu victorie acasă”, ne-a declarat Milos Simovici, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în cele două meciuri.