Echipa ÎnBine continuă să răspândească binele în comunitatea din Timiș și Arad!

Proiectul de antreprenoriat social „ÎnBine” centralizează acum posibilitățile de implicare în comunitate, lansând pe platforma cu același nume o categorie în care sunt centralizate posibilități prin care comunitatea poate ajuta în această perioadă. 

Astfel, pe https://inbine.ro/implica-te/, cei care vor să dea o mână de ajutor de acasă o pot face consultând înainte/sau alegând din lista cu posibilități de implicare din județele Timiș și Arad.

În această situație, în care suntem încercați cu toții, este nevoie de o organizare cât mai bună, motiv pentru care am vrut să oferim doritorilor posibilitatea de a avea oportunitățile de implicare centralizate. Pe această pagină se regăsesc ONG-urile care strâng fonduri pentru spitalele din cele două județe, cele care fac voluntariat pentru bătrâni și persoane vulnerabile, unde oamenii se pot alătura, dar și centrele unde se poate dona sânge. De asemenea, evenimentele noastre, Serile Binelui în comunitate, la care încercăm să aducem cât mai aproape comunitatea timișoreană de mediul ONG, se vor amâna până când situația ne va permite să ne reîntâlnim față în față. Din acest motiv, revista noastră nu va fi distribuită publicului în cafenele și restaurante ca până acum, ca măsură de precauție, însă toate materialele realizate în numărul 3 al revistei, dar și cele din numerele ce vor urma, pot fi citite pe https://inbine.ro/”, transmite echipa.

ÎnBine este un proiect de antreprenoriat social care îşi propune să contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale. Prin această inițiativă, persoanele implicate doresc să motiveze și să ajute oamenii să privească lumea cu optimism, să aibă curajul să realizeze lucrurile în care cred și să fie sincere în tot acest timp. Revista este distribuită gratuit pe site, unde sunt postate orice tip de anunțuri legate de voluntariat.