Echipa de handbal a Reșiței, depășită clar la Vaslui

Echipa care în urmă cu opt zile făcea instrucție cu Dunărea Călărași, a fost de nerecunoscut astăzi la Vaslui, în ultimul meci al etapei a V-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin. HC Adrian Petrea Reșița a fost surclasată în deplasare de HC Vaslui, cu 32-23.

Elevii antrenorului Adrian Petrea au fost departe de jocul bun făcut în etapa precedentă, când au dat de pământ cu Dunărea Călărași în Polivalenta reșițeană, pentru o victorie spectaculoasă, la zece goluri diferență. Duminică, la Vaslui, lucrurile au stat cu totul altfel și handbaliștii reșițeni au fost nevoiți să recunoască superioritatea formației vasluiene conduse de Sandu Iacob. În prima repriză, reșițenii au ratat trei aruncări de la șapte metri, prin Vaidasigan, Turcu și Bahan, în poarta Vasluiului aflându-se de fiecare dată Bogdan Pralea.

Principalii marcatori ai formației reșițene în meciul de la Vaslui au fost Trifkovic, cu 5 goluri, și Rohozneanu, cu 4 goluri. Pentru HC Adrian Petrea Reșița urmează meciul de pe teren propriu în fața campioanei en titre, actualul lider neînvins, Dinamo București.

Foto: actualvs.ro