Echilibru, doar 30 de minute!

explo 1000x200

HC Adrian Petrea Reșița a fost eliminată în faza optimilor de finală ale Cupei României la handbal masculin după ce a cedat, joi seară, cu 25-34, pe terenul echipei de primă ligă, Poli Timişoara.

Formaţia fostului internaţional român a făcut o primă repriză bună, când diferenţa dintre cele două eşaloane nu s-a prea văzut. Reşiţenii au fost minute bune în avantaj pe tabela de marcaj, dar la pauză violeţii au intrat cu un gol în plus. În partea a doua a întâlnirii, echilibrul s-a rupt, mai ales după ce Adi Petrea a fost descalificat. Foştii reşiţeni Grigoraş şi Irimescu au marcat gol după gol în poarta noastră şi diferenţa a crescut de la un minut la altul. Poli a câştigat meritat, la o diferenţă de nouă goluri, dar HC Adrian Petrea s-a ţinut bine pentru o echipă abia înfiinţată.

Mihai Rohozneanu a recunoscut la final superioritatea timişorenilor. „A fost un joc frumos, cu multe goluri. S-a văzut diferența de valoare dintre Poli și HC Adrian Petrea. Am avut posibilitatea să ne testăm cu o echipă din Liga Națională, noi am avut doar victorii în Divizia A. Aveam nevoie de acest meci pentru a vedea la ce nivel suntem. Modul în care ne-am mobilizat a fost exemplar, dar la momentul acesta atât putem. Ne vom întări, vom avea mai multe meciuri și dacă vom promova vom arăta altfel. Din punctul de vedere al jocului Poli e mult peste valoarea din anii trecuți. Cred că merită să fie mai sus în clasament. În prima parte am rezistat, era greu să facem față și în partea a doua. E clar că Petrea ne-ar fi ajutat mai mult, dar nu cred că se punea problema câștigătoarei”, a spus coordonatorul nostru pentru sport9.ro.