(E) Victor Ponta, primit cu aplauze la Reşiţa! PSD, minimum 60 la sută!

Fostul premier a fost aplaudat la scenă deschisă din momentul în care a intrat în Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa de o sală neîncăpătoare pentru simpatizanții PSD!

Liderul PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, i-a trecut în revistă lui Victor Ponta toţi candidaţii judeţului, însă a sărit-o din neatenție pe Luminiţa Jivan. A corectat însă, la final, această eroare şi le-a atras atenţia primarilor, care o susţin cu îndârjire pe Luminiţa Jivan, că au obligaţia să scoată minimum 60% pentru PSD în localităţile lor, astfel încât intrarea candidatului de pe locul al treilea în Parlament să fie garantată.

Înainte de a ajunge la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, fostul premier a vizitat şi cea mai mare uzină din oraş, UCM Reşiţa, unde a fost primit cu entuziasm şi foarte multă deschidere de către angajaţii de acolo.

Victor Ponta a vorbit despre programul de guvernare, subliniind că PSD este singurul partid care are un program de guvernare pentru alegerile din 11 decembrie, iar Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a subliniat că Victor Ponta a fost singurul care şi-a asumat demisia din funcţia de premier, iar toamna trecută tinerii protestatari şi-au luat ţara înapoi. Iar, acum, la alegerile din 11 decembrie, o vor din nou înapoi, pentru Julien, Clotilde şi Cossette…