(E) Iohannis a fost vreodată la Oțelu Roșu? Dar Cioloș?! Victor Ponta a fost! [FOTO]

Fostul premier Victor Ponta s-a aflat aseară la Oțelu Roșu pentru a-i susține pe candidații PSD Caraș-Severin la alegerile locale, ocazie cu care i-a ironizat în repetate rânduri pe liderii liberali. În același timp a vorbit în fața unei săli arhipline despre proiectele pe care PSD le are pregătite pentru guvernare.

Orașul primarului Luca Mălăiescu a fost primul din cele opt ale județului în care candidații PSD la alegerile parlamentare și-au prezentat obiectivele și proiectele și primul în care Victor Ponta a ales să vină pentru a-și arăta susținerea față de Ion Mocioalcă, de Ion Spânu, Luminița Jivan, Ionuț Chisăliță și Ioan Benga. Ca să creștem Caraș-Severinul avem nevoie de un Guvern PSD. Dacă PSD va ajunge la guvernare și județul nostru va prospera, și Valea Bistrei va fi înfloritoare și mândră ca altădată!”, le-a spus președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, oamenilor veniți în număr foarte mare la Casa de Cultură din Oțelu Roșu.

Invitat la microfon, Victor Ponta le-a explicat celor prezenți care sunt diferențele între candidații PSD și cei PNL și a ironizat fin schimbările de viziune ale Alinei Gorghiu, președinta liberalilor. Mă bucur foarte tare să fiu la Oțelu Roșu. Domnul Iohannis a fost vreodată la Oțelu Roșu? Dar domnul Cioloș a fost?! Dar oamenii ăștia vin în România vreodată? Dacă nu, atunci venim noi! Eu de fiecare dată vin cu plăcere în Caraș-Severin și nu vin ca să retrocedez moara lui socru-miu. Din decembrie ne vom bate să facem ceea ce trebuie să facă un guvern al unei țări, să se bată pentru interesul cetățenilor săi. Alții pot să facă asta. Noi nu ne batem pentru România, văd că ne batem pentru Europa, pentru America”, a spus Ponta.

În final, fostul premier a vorbit despre cea care nu demult îl susținea din toate puterile. „Doamna asta, Gorghiu Dej, sau cum o cheamă, nu-i fată rea. Să vedeți cum striga în 2012, Ponta – prim-ministru, apoi în 2014 striga Crin Antonescu – președinte, în 2016 strigă Iohannis sau Cioloș. Să o vedeți în ianuarie, poate strigă Liviu Dragnea – prim-ministru! Ea poate! E o femeie de caracter. Caracter liberal!”, a afirmat Victor Ponta la Oțelu Roșu, după care a plecat împreună cu toată echipa PSD la Teregova, un alt fief social-democrat. Astăzi, Victor Ponta și candidații PSD se vor afla la Reșița, unde e anunțată o manifestare de proporții.