(E) VALERIA SCHELEAN, despre alegeri

Președintele PDL Caraș Severin, Valeria Schelean, subliniază încă o dată, la final de campanie electorală, de ce este important să ne prezentăm la vot în 25 mai.

,,Mai sunt extrem de multe lucruri de făcut pentru ca fiecare român să simtă, în casa lui, în viața de zi cu zi, beneficiile aderării nostre la Uniunea Europeană.

Am ajuns într-un moment în care totul depinde de ceea ce vom face în perioada următoare, totul depinde de ce vom alege. Fie ne vom vindeca, fie ne vom prăbuși, ca națiune. Pentru că aceste alegeri nu sunt pentru un om, ci pentru o națiune!”, spune deputatul PDL.

,,O ţară europeană puternică nu se poate construi cu circ, minciună și demagogie. Cu asemenea oameni nu facem decât să distrugem şi ceea ce a mai rămas în picioare.

De aceea, este important ca oamenii trimiși în Parlamentul European să fie capabili să promoveze România, iar PDL este partidul care a dovedit deja că are cea mai bună echipă. Avem nevoie de oameni respectați, care să lupte pentru interesele noastre, nu care să facă figurație la Bruxelles. Din păcate, există politicieni, baronii pe care-i vedem zilnic la televizor mințind și dezinformând, care văd Uniunea Europeană ca o amenințare pentru ei!

Trebuie să fim conștienți cu toții că apropierea de Uniunea Europeană ar trebui să reprezinte soluția pentru a reduce decalajele de dezvoltare nu numai între România și statele mai vechi ale Uniunii Europene, ci și între diferitele comunități și județe din interiorul României. Iar apropierea de valorile Uniunii Europene nu o poate produce decât o echipă respectată, care a confirmat până acum, o echipă credibilă în fața partenerilor europeni!”, încheie Valeria Schelean, reamintindu-le cărășenilor că au toate motivele și argumentele pentru ca pe 25 mai să susțină echipa PDL.